【4K】Málaga Walking Tour 2019 Part 1– Travel Guide Spain – Du lịch Tây Ban Nha

3
106filmed in Málaga, Spain
1st May 2019

Málaga has shaken off its reputation as being merely the gateway to the Costa del Sol. Revamped and revitalised, the city now boasts a sleek port, an exciting culinary scene and a rapidly growing clutch of artistic attractions. In fact, it’s quickly becoming recognised as one of Spain’s cultural hubs, bursting at the seams with places to explore from the attention-grabbing Pompidou Centre and ever-popular Museu de Picasso – which celebrates Málaga’s most famous son – to the street-art-cloaked streets of its edgy Soho district.

But it’s not all new. This is one of the oldest cities in Spain and hallmarks of its rich past are scattered across Málaga: the cobbled streets of the old quarter, its mountainside Roman Amphitheatre, the Moorish citadels of the Alcazaba and Gilfarbaro. And even once the sight-seeing is done, there’s still a city full of rooftop bars, gleaming boutique stores and nearby beaches to explore.

Source:

Málaga là một thành phố Tây Ban Nha. Malaga là một thành phố lớn trong khu vực phía nam Andalucia và Tây Ban Nha và là thủ phủ của tỉnh Málaga. Thành phố lớn nhất trên Costa del Sol, Málaga có khí hậu Địa Trung Hải điển hình và là nơi sinh của nghệ sĩ Picasso.

Thành phố có nhiều bãi biển, đường đi bộ đường dài, công trình kiến ​​trúc, bảo tàng nghệ thuật, và mua sắm tuyệt vời và ẩm thực. Trong khi lạc hậu so với Madrid hoặc Barcelona, Malaga vẫn là trung tâm và trung tâm giao thông cho khu vực Sol rất phổ biến Costa del, tràn ngập khách du lịch trong mùa hè, thành phố hấp dẫn với cát trắng và nắng, với rất nhiều xây dựng mới cũng như các khách sạn và các cơ sở hướng đến khách du lịch.

Tuy nhiên, Malaga cũng cung cấp một số di tích lịch sử và văn hóa thực sự thú vị trong thành phố cổ của nó và thiết lập của nó trên bờ biển vẫn còn đẹp.
#malaga #spain #travel

Nguồn: https://thuonghieudatviet.com.vn

Xem thêm bài viết khác: https://thuonghieudatviet.com.vn/du-lich/

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here